28 Temmuz 2013 Pazar

28 Temmuz - 3 Ağustos 2013 Haftası ve Burçlar










Koç ve Yükselen Koç:
Bu hafta maddi konulara, ortak gelirlere, kredi, borç, burs, primlere özellikle dikkat, amacınızı aşmazsanız, güzel destekler gelecektir, düşünmeden hareket etmeyin. Biri sayesinde itibarınız artabilir, yardım alabilirsiniz. Hafta oldukça hareketli geçecek. Harika fırsatlar önünüze çıkabilir Duymak istediklerinizi duyabilirsiniz, iş onları farkedip eyleme geçmekte.










Boğa ve Yükselen Boğa:
Hareketli bir hafta, bir süredir düşüncelerinizde netlik yoktu. Ancak bundan sonra yoğun görüşmeler söz konusu, bu şekilde büyük bir kariyer fırsatı yakalayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde iletişim, medya, yurtdışı ilişkiler, yakın akraba ana başlıkları öne çıkacak. Finansal konularda bazı haberler kapıda. Aşk ve çocuk konıuları da masaya yatırılabilir, olayları fazla didiklememekte fayda var.










İkizler Ve Yükselen İkizler:
Gökyüzünün enerjik görünümü size, haydi harekete geç diyor Bu aralar işleri ertelemek yerine, start düğmesine basmak daha doğru, biraz cesaret, fedakarlık gerek. Sosyal çevreniz ile tartışmalara girmeyin. Hane ile ilgili güzel gelişmeler, yenilenmeler söz konusu. Artık tatil zamanı ayrıca, iletişim, yakın akrabalar, seyahatler, eğitim konularında harcamalarınız olabilir. Sizler için kendinizi iyi hissedebileceğiniz güzel bir hafta olacak, keyfini çıkarın. Kredi, sigorta, ortak gelirler konularında titiz davranın..










Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Beklenmedik sürprizlere, gelişmelere açık olun. Mars size enerji ve iş konularında müthiş bir destek verecek, hele ki Jüpiter ile birlikte, güç sizinle.. İkili ilişklierde tartışmalara mahal vermeyin. 28 Ağustos 2014'e kadar harika gelişmelere tanıklık edeceksiniz. Aşk, çocuklar, yetenekler konusunda, güzel kalıcı değişimlere açık olun. Gönlünüzde yatan neyse, çok uzakta değil. Yakın çevreden de destek var, bu görünüm ev bile aldırabilir. Temellerinizi iyi atın..









Aslan Ve yükselen Aslan:
Ev ve aile konularından bir süredir çok çekiyorsunuz. Artık silkelenme ve kendine gelme zamanı. Görüşmelerinizin özel kalmasını sağlayın, dedikodulara mahal vermeyin. İş ve günlük yaşamda bu gökyüzü hareketleri size yeni kapılar açabilir, aman sağlığınıza, özellikle mide ve kemik problemlerine dikkat. Aile içinde, bazı konular açıklığa kavuşturulacak ve maddi konularda bazı gelişmeler yaşayacaksınız Hukuk, medya, iletişim konularında aksiliklere dikkat..









Başak ve Yükselen Başak:
Bir süredir, yakın akrabalar, iletişim, seyahat ve eğitim konularında sıkılıyorsunuz. Ancak artık bilinciniz size doğru ve kalıcı adımlar attıracak. Bilincimizi öne çıkarmamız gereken zamanlar, sosyal çevre ve arkadaşlıklar oldukça hareketli, aşk, yetenekler ve çocuklar konuları yeni gelişmelere açık, yeni umutlarınız var. Kafanızı yeni ev hayalleri süslüyor olabilir. İkili ilişkilerde agresyona mahal vermeyin. Eve yatırım yapmak, evlenmek için uygun zamanlar, artık ileriye bakma günleri...









Terazi ve Yükselen Terazi:
.Maddi konularda son aylarda oldukça fazla sıkıldınız.. Ama bu hafta kariyer destekli güzel haberler alabilirsiniz. Yatırım yapma ihtiyacı doğabilir. Lütfen hane ve iş arasındaki dengeyi bozmayın. Zorluklar veya ulaşılması zor duran istekler gerginlik yaratabilir. hiç alışık olmadığımız bir şeyler yapabilir, etrafınızı şaşırtabilirsiniz, hana önce denenmemişi isteyeceksiniz.İkili ilşkilerde agresyondan uzak durun..









Akrep ve Yükselen Akrep:
Çok çektiniz be Akrepler.. Neyse ki, biraz nefes alacaksınız. Ailenizin yanınızda olduğunu hissedecek, kariyer yolunda kalıcı ve güzel değişimler yaşayabilirsiniz. Seyahatler, yurtdışı bağlantılar, yakın akrabalar, medya, eğitim, hukuk konularında ciddi hareketler söz konusu Sağduyulu davranıp sakin kararlar verin. Nişan, evlilik ve bebek planları kafanızı yorabilir. İş ortaklığı konusunda görüşmeler yapabilirsiniz. Finansal fırsatlarda sınırlarınızın dışına çıkmayın, Sağlık ve evcil hayvanlar konusunda harcamalar yapabilirsiniz..








 

Yay ve Yükselen Yay:
Bu hafta, beklemediğiniz bir görev üstleneceksiniz. Büyük düşünmekte fayda var. Ortak gelir, kredi, sigorta, burs konularında gelişmeler var. Ummadığınız şekilde gelir elde edebilirsiniz. Lütfen hesaplarınızı dikkatli yapın. Aileniz ile ilişkileriniz artacak. Bu hafta yaşadıklarınız, sizi uzun süre etkileyebilir. Hane ile ilgili güzel ani değişimler kapıda. Ev satın alabilir, yaşam alanı değiştirebilirsiniz. Seyahatler, eğitim, medya, internet, yakın akrabalar, hukuk, öne çıkacak konular.Çocuklarınız varsa, tartışmaya girmemeye çalışın..







 

Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Olmayacak işlere bel bağlamayın, fazla dağılmayın. Kafanızı netleştirmenizde fayda var. Sosyal çevreniz ile ilgili son aylarda zor dönemler yaşadınız. Bu hafta bu konularda biraz tamirat fırsatı yaratılabilir. Bazı kırgınlıklar çözülebilir. Ortak gelirler, krediler, primler bu hafta öne çıkacak konula, lütfen amacınızın dışına çıkmayın, aksi halde geri ödemelerde zorlanabilirsiniz. Yurt dışından misafir gelebilir ya da yeni bağlantılar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitim programı ya da işinize bir medya desteği gelebilir. Hane içinde ve otorite figürleri ile tartışmalara girmeyin.







 
Kova ve Yükselen Kova:
Bu haftaki enerjiler, iş yerinizi, fiziksel olarak çalışma alanınızı ve size yardım edenleri hareketlendiriyor. Sağlığınıza ve varsa evcil hayvanınıza bu hafta özen gösterin. Kariyer veya hane konularında son aylarda zorlanmış olsanız da bu hafta güzel kalıcı değişimler söz konusu. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konuları öne çıkacak. Ana başlıklar, ortaklaşa gelirler, kredi, miras, sigorta, burs ve prim konularında sürprizler yaşayabilirsiniz.Yakın akrabalar ile tartışmalara girmemekte fayda var..






 

Balık ve Yükselen Balık:
Ortak gelirler konusunda bir süredir sıkıntı çekiyorsunuz. Bir kısmınız ciddi sağlık problemleri ve operasyonlar geçirmiş olabilirsiniz. Biraz nefes alma zamanı simdi. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Ev ve iş arasında kalmış olabilirsiniz. Lütfen dengeyi iyi kurun. Ev veya hane için yatırım ve yenileme harcamaları gündeme gelebilir. Hesabınızı iyi yapın. Aşk, yetenekler, eğlence ve çocuklar öne çıkacak konular. Harcamalara dikkat...





Twitter: @Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder