16 Temmuz 2013 Salı

16 Temmuz 2013 - Astrolozi





Bugüne Terazi burcunda ilerleyerek başlayan Ay, 06:18'de boşluğa giriyor. Sabaha karşı boşluğa girmeden maalesef Güneş ile sert bir açısı olacak. Daha erken saatlerdeki denge ve huzur arayışı, gördüğünüz gibi güme gitti, ama neyse ki bu etki çoook erken saatlerde. Özel ve sosyal tüm ilişkilerde, otorite figürleri, kadın ve erkek, anne - baba.. hepsinde enerjiler sertleşebilir. Terazi'nin kararsızlığı ve "saçımı süpürge ettim" durumları ile Yengeç'in aşırı duygusal güvenlik ihtiyacı, bol endişe ve stres yaratacak anlayacağınız. Önemli işleri ve görüşmeleri mümkünse sabahın köründe yapmayın.

Saat 17:24'e kadar boşlukta kalacak olan Ay, daha sonra Akrep burcuna geçecek. Derin düşüncelerin, kuvvetli sezgilerin, hayatı fazla ciddiye almaların saatleri başlıyor. Önce Mars, daha sonra ise Jüpiter ile akşam saatlerinde harika bir üçgen oluşacak, bir de üzerine Satürn ile kolkola girecek. Gün boyu girşimlerimizden bir sonuç alamadık belki ama, bu gece harika.. kendimizi oldukça cesaretli, atak, enerjik hissedebiliriz. Gece geç saatlerde rahat ve hızlı gelişmeler yaşanabilir. Araştırma zekamız, işleri bir düzene oturtup şartları sabitleme girişimlerimiz için uygun zamanlar. Bu tarz girişimler ve çalışmalar, kalıcı sonuçlar getirecektir.

Akrep, ölüm ve ölüm sonrası yaşama ilgi duyar, çünkü hayatın sırlarını öğrenmek ister; bu bir örnekti. Bu tip bir konuda, ya da herhangi bir şeyin daha derin anlamlarını araştırmak için uygun bir akşam. İrademiz oldukça kuvvetli olacak, karşımıza çıkabilecek her engele karşı koyabilecek güçlü bir asker gibiyiz. Ancak inata lütfen dikkat, çünkü Akrep en inatçı ve azimli burçlardan biri.

Ülkemizde ise, boşlukta olan transit Ay, sabah saatlerinde Merkür ve Satürn'ümüzle kavuşacak ve transit Güneş ise yine Merkür ve Satürn'ümüze sert açılar yapacak. Transit Jüpiter ise Güneş'imize harika bir açı yapmak üzere.. Adalet konularında bazı aksilikler olacağı bu açılardan belli, bu konulardaki görüşmeler bugün sonuçsuz kalabilir.

Büyük Su üçgeninin Neptün'den sonra diğer köşesi de, Güneş'imize harika bir üçgen açı ile dokunuyor. Bu kimliğimize olumlu etki yapıyor; yürüdüğümüz yol, savunduğumuz özgürlük ve demokrasi, o kadar güzel yarınlara taşıyacak ki bizi.. Herkesin büyük umutlar beklediği bu Büyük Su üçgeni, üç koldan Güneş'imizi avucunun içine almış, 5. evde. Gençlerimiz bizi nerelere uçuruyor, bize nasıl kardeşliği, gücü hatırlatıyor hatta bu kutsal günlerde paylaşmayı yaşatıyor. Ne olursa olsun, "O" gençlerden yana..



Twitter: @Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder