24 Temmuz 2013 Çarşamba

24 Temmuz 2013 - Astrolozi





Ay güne boşlukta ilerleyerek başlıyor, taa ki 21:22'de Balık burcuna geçene kadar. Kayda değer bir açısı olmayacağından, bizlerde belirsizlik, karasızlık etkisi görülecektir. Yeni girişimlerde bulunmamak, şartları fazla zorlamamakta fayda var. Boşlukta da olsa, hareketine Kova burcunda devam ettiği için insanlara hizmet, idealist ve entellektüel fikirler, özgür düşünce öne çıkacaktır. Oldukça yenilik ve eksantrik olayın peşinde olacağımızdan lütfen, ego ile ilgili sınavlara dikkat edin.

Ay, akşam 21:22'de Balık burcuna geçecek. Duygusal iniş çıkışlara oldukça müsait olduğumuz, kendimizin ve diğerlerinin duygularıyla bağ kurabilme yeteneğimizin de yüksek olduğu bir akşamdayız. Sevinç veya mutsuzluk, kolayca gözyaşı getirecektir. İçimizdeki yardım isteği had safhada olsa da, aynı hisleri, diğerlerinden bulamadığımızda da kırılgan olabiliriz. Çok hassas, nazik ve merhametli davranabiliriz. Duygular bizi ele geçirecektir, suistimale de oldukça açık olacağız. Dolayısıyla bilincinizi de çok gerilere atmayın lütfen..

Geç saatlerde Ay, Venüs'ün tam karşısında yerleşiyor. İlişkiler konusunda bizi zorlayabilecek bu konum, olayları didikleme, vıdı vıdılar sonucunda stres yaratabilir, lütfen kritiklerinizin dozunu iyi ayarlayın, egonuzun da abartmayın.. Balık burcunun doğasına uymakta fayda var; maneviyat, ruhsallık ve sanatsal yaratıcılık.. dengeyi bulmamızda bize epey yardım edecektir.

Ülkemizde is transit Mars'ın, Mars'ımıza karesi bugün kesinleşiyor ki, bu sert bir etki, ayrıca transit Ay da, Jüpiter'imize kare yapacak, öğleye yakın sabah saatlerinde, bu açı para piyasalarını zorlayabilir; gizlenenin ortaya çıkması gibi algılanabilir, biraz soğuk ve devrimci bir havası var bu açının.. Derin inançlar, insanlık sevgisi ve özgür idealizm ile harmanlanıp, üstün dönüşümle ilgili yeni fikirler ve yapılar kurulabilir gibi gibi.. Transit Ay'ın daha sonra yapacağı Merkür ve Satürn olumlu açıları, akılcılıkla kalıcı sonuçlar alınabileceği yönünde, öğleden sonra para piyasalarını da olumlu etkileyerek, enerjilerin olumlu akmasına izin verecek bir açı. Akşama doğru transit Jüpiter de bu Mars karesine destek vermeye geliyor, yani akşam saatlerinde enerjilerin oldukça yakıcı, can sıkıcı olabileceğine işaret. Halkın güvenliği ve sınırlarımızla ilgili konular öne çıkabilir..



Twitter: @ Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder