22 Temmuz 2013 Pazartesi

22 Temmuz 2013 - Astrolozi





Ay güne Oğlak'ta boşlukta ilerleyerek başlıyor ve bu burçta ilerlemeye 21:06'da Kova burcuna geçmesi ile son veriyor.. Ay ne kadar açısız ve başıboş kalsa da, gökyüzü bir o kadar hareketli bugün. Siz yine de gün içinde, hafta başı olmasına rağmen pek yeni girişimlerde bulunmayın, süre giden işlere ağırlık verin.

15:40'ta Venüs Başak burcuna geçecek ve bu hareketine 17 Ağustos'a kadar devam edecek. Özel ve sosyal ilişkilerimizde detaylara fazlaca önem vereceğimiz, bol eleştirel olabileceğimiz bir zaman dilimi. Oldukça titiz, bol ince eleyip sık dokumaya, vıdı vıdılara düşkün olabiliriz. Sağlığımızla, kişisel bakımımızla fazlaca kafayı bozabiliriz. Venüs maalesef bu burcu pek sevmez. Sevgi vermeyi ve sunmayı bir iş olarak benimseyebilir, ancak bunun karşılığını alamayabiliriz. Bu zamanlarda sağlık, estetik, eğlence sektörü, turizm hareketli olacaktır. Kilo da almaya müsait bir ay, günlük ve çalışma hayatımızda güzel gelişmeler, ufak seyahatler yaşanabilir. Ancak bir dezavantajı var ki, siz bu tuzağa ne olur düşmeyin. Karşımızdaki insana kritiklerimizle, eleştirilerimizle fenalıklar geçirtebiliriz. Lütfen olayları abartmayın ve ufak şeyleri büyütmeyin, karşınızdakini kaçırabilirsiniz. Bu zamanda şeker seviyenize, tiroidinize, boğazınız ile ilgili rahatsızlıklar, böbreklerinize ayrı bir ihtimam gösterin.

Ahh o güzel Güneş, bugün 18:55'te yuvasına, evine ayak basıyor, Aslan burcuna giriyor.. Müthiş bir yaratıcılık ve yetenek söz konusu, spor, sanatsal faaliyetler, eğlence, aşk, çocuklarla ilgili konular bu ayın öne çıkacak konuları. Kendimize olan aşırı güvenimiz, düşünmeden bazı risklere atılmamıza neden olabilir, hayalkırıklığı yaşanabilir dikkat. Cesaret, liderlik, mağrurluk diz boyu. Sıcaklığımızla, kişiliğimizle aynı bir Güneş gibi parlayacağız ve insanları kendimize çekeceğiz. Bayılacağız alkışlanmaya ve pohpohlanmaya, çünkü bu özgüvenimizi besleyecek. Eleştirilmek mi ?? Aman Allah korusun, anında yok oluruz oralardan... Dolduruşa gelmemenizi, yanlış fikirlerin gazı ile harekete geçmeminizi tavsiye ederim.

Evet günün en önemli olayı.. 21:06'da gerçekleşecek olan dolunay.. Zaten dünden sert etkiler devam ederken, bu dolunayın da sert açılarını düşünürsek, bu sabah erken saatlerde gerçekleşen Çin'deki 6.6'lık depremin maalesef öngürülebilir olduğunu üzülerek söylemek isterim.. Ağır gezegenler, özellikle Mars Jüpiter kavuşumu maalesef bu tehlikeyi veriyor. Dolunay derecesinde, Altair ve Bos sabit yıldızları etkili.. Bu olayları hareketlendiren, çabuklaştıran, enerji yükselten ve de havacılıkla ilgili etkileri verir. Umarım bu deprem arkasından bir uçak kazası gelmez. Ülkemiz için de, devam eden sert etkileri tetikleyici bir havası var.. Oldukça dikkatli sağduyulu olmamız gereken ince ve hassas günler.. Temmuz ayının bu son kalan bölümü oldukça keyifsiz geçebilir.. Güneş ve Ay'ın tam karşı karşıya geldikleri bu dereceye, Satürn sert bir kare yapıyor.. Bu oldukça zorlayıcı, kısıtlayıcı bir enerji, 10 - 15 gün etkisinde olacağız. Otorite figürleri, kadın erkek ilişkileri, ast - üst durumlarında sıkıntı yaratabilir. İyi anlamda, kalıcı değişimler için bizi harekete geçmeye zorlayacak olan startları verir, tabii işin bu tarafını görmek pek kolay olamayabilir. Dolunay Kova'da olacağından, arzular gayet hümanist ve kollektiftir, farklılaşma, başkaldırma hareketlerini arttıracaktır. En korktuğumuz şey Kova burcunda, sindirilmek ve kişiliğimizi ortaya koyamamaktır.. İşte sorular buradan bu sınavda..



Twitter: @Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder