21 Temmuz 2013 Pazar

21 Temmuz - 27 Temmuz Haftası ve Burçlar - Astrolozi








Koç ve Yükselen Koç:
Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca eğlence, aşk, çocuk konuları öne çıkacak. Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da günlük ve çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınızla, sağlık ve kişisel bakımla, evcil hayvanlarınızla ve yanınızda çalışanlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. 22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ise, sosyal çevrenizi etkileyecek, bazı arkadaşlarınız ile krizler yaşayabilirsiniz. Ev içinde tartışmalara, arızalardan oluşabilecek ekstra masraflara da dikkat.


Boğa ve Yükselen Boğa:
Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca ev, aile ve ebebeyn konuları öne çıkacak. Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da aşk, eğlence ve çocuk konularında güzel gelişmeler yaşayacaksınız. 22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ise kariyer ve üstleriniz ile aranızda bazı olumsuzluklar yaşamanıza neden olabilir Kardeşler, yakın akrabalar, eğitim, iletişim, ulaşım, seyahatler ile ilgili risk almanız gerekebilir, bu konularda harcamalara ve tartışmalara dikkat.

İkizler Ve Yükselen İkizler:
Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca kardeşler, yakın akrabalar, eğitim, seyahat, ulaşım ve iletişim  konuları öne çıkacak. Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da ev, aile ve ebebeyn ile ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. 22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ise yurtdışı ilişkiler, eğitim, hukuk, medya, internet ve inanç konuları ile ilgili krizler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda riski almak zorunda kalabilirsiniz, ekstra masraflara da dikkat..


Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca maddi konular, alım-satım  konuları öne çıkacak. Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da kardeşler, yakın akrabalar, seyahat, iletişim, ulaşım konuları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. 22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ise, kredi, miras, vergi, sigorta, prim burs ve ortak gelirler konusunda sizi etkileyecek, bu konularda krizler yaşayabilirsiniz. Bu konular sizi strese sokabilir, acelecilik etmeyin, ufak kazalara açıksınız. Enerjiniz oldukça yüksek, motivasyonunuzun değerini bilin...


Aslan Ve yükselen Aslan:
Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca kendiniz için hep yenilikler isteyeceksiniz. Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da maddi konularla  ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. 22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ise, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında sizi etkileyecek, bazı terslikler, gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ruhsal enerjiniz oldukça yüksek, bunu şifalanmak için kullanın, ayrıca sizden gizlenen bazı şeylerle yüzleşebilirsiniz..


Başak ve Yükselen Başak:
Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca daha içinize dönük, geri planda kalmak isteyebilirsiniz, sizden gislenen bazı şeylerle yüzleşebilirsiniz.  Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da daha çok kendinizle ilgilenecek, sağlık ve kişisel bakımla ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. 22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ise, günlük ve iş hayatınız, iş arkadaşlarınız, evcil hayvanlarınız konularında size gerginlikler yaşatabilir, yakın akrabalardan hoş olmayan haberler alabilirsiniz, arabanıza ve iletişim cihazlarınıza da dikkat edin. Bu hafta sosyal hayatınız oldukça hareketli, sosyal çevreniz ile ilgili risk almak zorunda kalabilirsiniz..


Terazi ve Yükselen Terazi:
.Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca sosyal çevreniz ve hayatınız ile ilgili konular konuları öne çıkacak. Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da bazı sizden gizlenen olaylarla yüzleşebilir ve ruhsal olarak içinize dönmek isteyebilirsiniz.  22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ise, aşk, eğlence, çocuk konularında sizi etkileyecek, bu konularda stres yaşayabilirsiniz. Kariyer, otorite figürleri ve ebebeyn konularında kendinize güveniniz çok yüksek aman kimseyle arayı bu konuda bozmayın, dikkat..


Akrep ve Yükselen Akrep:
Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca kariyeriniz, otorite figürleri ve ebebeyn konuları öne çıkacak. Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da sosyal çevreniz ve hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. 22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ise, eviniz ve aileniz ile ilgili stres yaratabilir, size kaygı, endişe hissettirebilir. Yurtdışı ilişkiler, hukuk, medya, internet, eğitim ve inanç konularında enerjiniz yüksek, bu alanlarda risk almak zorunda kalabilirsiniz.



Yay ve Yükselen Yay:
Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca yurt dışı ilişkiler, hukuk, eğitim, medya, internet, eğitim ve inanç konuları öne çıkacak. Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da kariyer, otorite figürleri ve ebebeyn konularında güzel gelişmeler yaşayacaksınız. 22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ise, kardeşler, yakın akrabalar, komşular, ulaşım ve iletişim konularında sizi etkileyecek, bazı stresli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi, miras, vergi, sigorta,rim, burs, ortaklaşa gelirler konusunda şans sizden yana, bu konularda özgüveniniz yüksek..


Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca krdi, miras, vergi, sigorta, burs, prim, ortaklaşa gelir konuları öne çıkacak. Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da eğitim, yuırt dışı ilişkiler, hukuk, medya, internet, inanç konuları ile ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. 22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ise, maalesef maddi konularda sizi yoracak, çevreniz ile bağlantılı maddi problemler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında enerjiniz yüksek, bu aşırı özgüveniniz problem yaratabilir, ufak problemleri büyütmeyin, evlilik ya da ortaklık tekliflerini iyi değerlendirin..



Kova ve Yükselen Kova:
Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konuları öne çıkacak. Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da kredi, miras, vergi, prim, burs ve ortaklaşa gelir konularında güzel gelişmeler yaşayacaksınız. 22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ile, sezgilerinizi arttıracak, depresif hissedebilir, hayatınız ile ilgili değişim talep edebilirsiniz.Kariyeriniz ile ilgili endişe, içinizi sıkabilir, yeni başlangıçlar için uygun zamanlar. İş ve günlük yaşamınızda enerjiniz yüksek, bir çok şeyi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz, sağlığa dikkat. İş hayatınızda risk almak için uygun bir hafta..



Balık ve Yükselen Balık:
Güneş Aslan'a geçiyor, 1 ay boyunca iş ve günlük yaşam, iş arkadaşları, sağlık, evcil hayvanlar, yardımcılarınız ile ilgili konular öne çıkacak. Ayrıca 17 Ağustos'a kadar da ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik ile ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. 22 Temmuz'daki sert etkili dolunay ile, psikolojik olarak sizi rahatsız edebilir, bazı dedikodular ve sizden gizlenen olaylarla yüzleşebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz, ancak ruhsal olarak oldukça geliştiğiniz bir dönem bu. Aşk eğlence ve çocuk kanularında enerjiniz oldukça yüksek, yeni bebek haberleri gelebilir. Bu konularda risk alınabilir. Sanatçı ruhlar için yaratıcılığın yüksek olduğu bir hafta, yakın arkadaşlar ve çocuklarla tartışmalara girmeyin, şansınız oldukça yüksek..





Twitter: @Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder