18 Temmuz 2013 Perşembe

18 Temmuz 2013 - Astrolozi





Güne Akrep burcunda ilerleyerek başlayan Ay, 14:12'de boşluğa girecek, girene kadar, sabahın erken saatlerinde önce Venüs ile kare sonra öğlen de Güneş ile oldukça uyumlu bir görünüm derkenn.... cuuuppp boşluğa düşecek. Aman Akrep, iğnesini kimseye sokmadan bu sabah saatlerini atlatalım da..

Kendimize çok güvendiğimiz, hafızamızın zehir gibi çalıştığı, şüpheci ve eleştirici tavırlarla güne girdikten sonra, meşhur enerji Voltran'ı, Büyük Su üçgeni sayesinde, sezgilerimiz oldukça kuvvetleniyor. Düşler, hayaller fora.. sanki bir sanatçı kaçtı içimize, bizi baştan yaratıyor. Yaratıcı içgüdülerinize güvenin bu arada, zaten hayal gücümüz tavan yapacak.

Dualar, meditasyonlar, içe dönüşler için çok uygun saatler. Manevi ve ruhsal olarak olgunlaşacağımız ve tatmin olabileceğimiz nadir gökyüzü konumu.. Değerlendirmenizi tavsiye ederim, bilinçaltı temizliği yapmak, dileklerde bulunmak ve şükredip dua etmek için oldukça yararlı.. Bu zamanlarda enerjiler akıcı olduğundan, kendimize olan güvenimiz de oldukça fazladır. Öğlene doğru ilişkilerde ufak gerginlikler yaşanabilir. Açı kare de olsa, bu çok sert etkiler vermeyen bir transittir. Sosyal ilişkiler artar ve insana kendini açık, sevinçli ve fazla istekli hissettirir. İşte bu yoğun istekler, kişiyi yapmacık davranışlara, herşeyi kendine yontma hareketlerine itebilir, fazla abartmamakta fayda var. Tam öğle saatleri ise, kendimizi fiziki ve psikolojik açıdan uyumlu hissedeceğimiz, rahat, olumlu, işlerimizin rast gideceği saat dilimleri başlıyor; kişilerden hep olumlu enerjiler yayılacaktır. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence, kısaca herşey için olumlu birkaç saat. Karşı cinsle olan ilişkiler, arkadaşlıklar, sevgi, kariyer konularında güzel gelişmeler yaşanabilir.

Tüm atılımcı girişimşler için 14:12'ye kadar vaktimiz var, lütfen bu saatten, 20:54'e kadar yani Ay'ın Yay burcuna geçmesine kadar, sadece süre giden işlerinize yoğunlaşın. Akşam, hedefe odaklı, bilgiye hevesli ve iyimser hissedebileceğimiz bir atmosferde olacağız. Gece geç saatte Ay ve Mars arasında stresli bir görünüm var; ufak tefek ev kazalarına, sinir bozukluklarına pek önem vermeyin, en iyisi erken yatın.

Ülkemizde ise, sabah erken saatlerde transit Ay, Jüpiterimiz ile kavuşacak, bazı hukuksal ve dini konuların öne çıkacağı saatler bunlar. Günün genelinde olumlu açılar var. Büyük Su üçgeni de ülkemizi bu aralar olumlu olarak etkiliyor, en azından biraz nefes alıyoruz..


Twitter: @Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder