12 Temmuz 2013 Cuma

12 Temmuz 2013 - Astrolozi





Kısa bir süre boşlukta kalarak, 01:11'de Başak burcuna geçen Ay ile, oldukça seçici, zeki, keskin algılı ve ciddi olduğumuz gündeyiz. İnsanlara hep yararlı olma içgüdüsü ile beraber, hizmet için can atabiliriz, eğer birini sevindirebiliyorsak, ne mutlu bize. Kendimizi yorgun hissedene kadar çalışmaktan, omuzlarımızdaki fazla yükten bunalabiliriz. İşte bu durumda isyan edebilir, kendimizi yenilenene dek, yalnız kalmak isteyebiliriz.

Gittikçe kesinleşen ışıltılı Büyük Su üçgeninin idi ucuna harika açılar yapacak olan Ay sayesinde, çaba sarfettiğimiz işler ile ilgili ilerlemeler ve kalıcı sonuçlar elde edebiliriz yani uğruna uğraştığımız arzularımız ile ilgili somut sonuçlar almaya az kaldı. Ay, önce Jüpiter'e sonrasında ise Satürn'e gülücükler atacak.

Ancak öğlene doğru Ay ve Neptün karşıtlığı, bizi yanlış kararlara, gerçek olamayacak hayallere sevkedebilir. Bunlar biraz gergin ve kafa karıştırıcı, iki fikir arasında kalabileceğimiz zamanlar. Sağduyu ve içsesimize göre hareket edersek, sonuç bizi etkileyecek zorlukta olmayacaktır.

Eveettt, Büyük Su üçgeni gittikçe etkisini daha netleştiriyor dedik, hele ki, Uranüs bağlantılı Pluton'un karşısına, bu üçgenin bir köşesi oturmak üzere.. çook yaklaştı. İlahi güç, o kadar çok değişime ve dönüşüme gebe ki; ve bunlar kadersel olaylar.. Üzerinden uzun zaman da geçse, hatırlanacak, bizi kimbilir hangi yollara yöneltecek olaylar.. Sanki derin bir uykudan uynadık ve etrafımızda olanların farkına vardık. Daha önce ettiğimiz dualar, niyetler sanki bu günler için.. İçimizden geçirdiklerimize dikkat etmemiz gerek, bu görünüm Ağustos'un ilk haftasına kadar etkili. Büyük Su üçgeni, İlahi Ol'an'ın en güzel enerjilerinin bize destek olduğuna, etkisinin dokunduğu Uranüs bağlantılı Pluto ise birçek şeyi hooooopp alt aşağı getirebilecek güçte olup; birden rüyalarımızı gerçeğe dönüştürebileceğine işaret.. Amaaaann diyorumm, en hayırlısını dileyin, aksi halde bu dönüşümler, hayırlı olmayan dilekleri de hayatımıza çekebilir ki bunlar daha zor sınavların da kapısını açabilir.

Akşam oluşan Ay ve Pluto arasındaki üçgen bizi oldukça kuvvetli, tutkulu, kararlı bir hale sokacaktır. Kendimize ve içimizdeki güce inancımız tam, güzel bir akşam..

Ülkemizde ise, transit Venüs'ün, Venüs'ümüze sert bir karesi kesinleşmek üzere, bu piyasaları oldukça sarsabilir, zira Venüs parayı temsil eder. Transit Mars ise Ay'ımız ile kavuşumda, Betegeuse sabit yıldızına çok yakın; bu başarı, huzur ve zafer yolunda halkın hareketlerindeki cesareti, ataklığı ve özgüveni anlatıyor, oldukça kararlı ve enerji doluyuz. Özgürlük yolunda verdiğimiz kayıplar hepimizin odak noktası. Ayrıca bu açı 12. evde gerçekleştiğinden, geçtiğimiz akşam serbest bırakılan tutuklamaları da açıklıyor. Transit Düğümler, Uranüs'ümüze güzel açılar yapıyor ki, yaşadığımız barış ve özgürlük, farklılaşma hareketlerinin kadersel değişimler olduğunu açıklıyor. Transit Venüs ise Chiron'umuza olumlu bir açı yapmakta; kardeşlikle, yaralı olduğumuz konular şifa buluyor, komşularımız ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. Barış yolundaki kayıplar ise kanayan yaramız, bu konularla ilgili mecliste konuşma ve görüşmeler olabilir..



Twitter: @Astrolozi

2 yorum:

  1. büyük su üçgeni etkinleşme tarihi ne zamandan başlar Sevgili Zizi :)
    bunu duymaya ihtiyacım var da

    YanıtlaSil
  2. Esin hanım aslında, bundan 15 gün evvel de Güneş Satürn ve Neptün arasında oldu ama bu en güzeli şimdi Jüpiter var işin içinde, Haziran son hafta başladı, Ağustos ilk haftasına kadar etkili olacak. Hele ki Satürn retrosu bitince 8 Temmuz da daha bir parıldamaya başladı, ana fikir: kutsal zamanlar..

    YanıtlaSil