23 Temmuz 2013 Salı

23 Temmuz 2013 - Astrolozi





Güne Ay'ın Kova burcundaki hareketiyle başlıyoruz. Hayatımızı bir fark yaratmak için insanlık adına kullanma arzusundayız. Bağımsızlık dürtüsü diz boyu ve oldukça da sosyaliz. Entellektüellik, idealizm, özgür düşünce oldukça önemli. Kimseye fikirlerimizi kabul ettirmek gibi bir derdimiz yok ancak çevremizde bizimle aynı fikirde insanlar olsun istiyebiliriz.. İnsanlara ulaşılmaz görünme isteği derinden öne çıkabilir. Yeni fikirler ve kavramlar peşinde koşmaktan, ortamdan uzaklaşmış görüntüsü sergilemek de mümkün.

Sabah çok erken saatlerde, Satürn karesinin etkileri hala hissedilir olabilir. Hislerimiz sanki engellere takılmış, bastırılmış, duvara toslamış gibi güne uyanmak gayet mümkün hatta zaman bile ağırlaşabilir, sanki saatler ilerlemez. Kendimizi güne başlamak için zorlamak zorunda kalabiliriz. Ancak öğleye doğru Ay, Uranüs'ten olumlu bir etki alacağından, günün akışına uyarlanmak bu saatlerde daha kolay olacak. Rutin bozacak, alışılmışın dışında işlerle uğraşmak oldukça olası. Öğrenmeye açık, meraklı, zeka oyunlarına uygun saatler. Saat 17:00'de Ay, yoğun bir hafta başından sonra boşluğa giriyor, gün sonuna kadar açısız ilerleyecek. Akşama belirsizlik ve kararsızlık enerjisi hakim olacaktır, yeni girişimler için uygun zamanlar değil..

Ülkemiz için, en öne çıkan açı, gün boyu etkili olacak, transit Mars'ın, Mars'ımıza yaptığı kare. Oldukça sert bir açı ve Pazartesi olan dolunay derecesine de dokunuyor. Orada zaten Altair ve Bos Sabit yıldızları da var. Ani bir takım rahatsız edici, stresli enerjileri tetikleyebilir ki bu transit Mars, Jüpiter ile kavuşumda, yani etkisi daha yoğun olacaktır. Bu adaletsiz, dengesiz bir takım olaylara işaret ediyor, aman provakasyonlara, gaza gelmelere dikkat, sonradan pişman olacağımız hareketlerden lütfen uzak duralım. Akşam geç saatlerde transit Ay, Venüs'ümüze de artı bir kare daha yapacağından, ilişkiler tehdit altında, özellikle Venüs'ümüzün bulunduğu 5. evin temsil ettiği gençlerle ilgili durumlarda..



Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder