2 Temmuz 2013 Salı

2 Temmuz 2013 - Astrolozi




00:42'de Boğa burcuna giren Ay, alışkanlıklarımızı bırakmak istemeyeceğimiz, istikrar, denge ve güven ihtiyacında olduğumuz, kafayı paraya, konfora, rahata, aşka taktığımız bir gün olabilir. Sabah çok erken saatlerde Jüpiter'den olumlu bir açı alacak olan Ay, yukarıdaki detayları hayata geçirmede olumlu destek verecek ancak bunlar sadece duygularda kalacak diye düşünüyorum, çünkü bu açı gece yarısından hemen sonra kesinleşecek.. ( size bu yazıyı yazarken, PKK tarafından kaçırılan uzman çavuşun serbest bırakıldığını dinliyorumm.. eyyy gökyüzü, sen nelere kadirsinn??).

Sabah 10:00 sularında Ay, Venüs'e sert bir kare ve Satürn'e karşıtlık yapıyor. Bu dün de bahsettiğim Venüs ve Satün gerilimli ilişkisinin damarına basacak; sosyal ve özel ilişkilerde, alışverişlerde, spekülatif işlemlerde, sanat ve kişisel bakım konularında aksilikler, problemler çıkabilir. Ayrıca gençlerle de bu gün iyi geçinmekte fayda var, çocuklarımızla aramızda problem çıkabilir. Bu esnada oluşacak Ay ve Neptün arasındaki olumlu açı, durumları hafifletebilir, olaylara daha esnek yaklaşmamızı sağlayabilir. Sevgi ile kendimizi duygusal güvende hissetmemiz olası..

Güneş, Pluto ve Uranüs arasındaki insanı daraltan, ani olaylara sebep olabilecek büyük T-kare, bugün oldukça net ve etkin. Otorite figürleriyle olan ilişkilere lütfen dikkat, olayların üzerine gitmek, bizleri oldukça zor durumlara sokabilir. Kazalara da bugünlerde oldukça açığız, Güneş Yengeç burcunda olduğundan, ev ile ilgili işlerimizde çok dikkat gösterelim, ayrıca elektrikli ev aletleri ile ilgili masraflar çıkabilir.

Akşam saatlerinde bizi bir nebze rahatlatacak olan Ay ile Pluto ve Ay ile Neptün arasındaki olumlu görünümler, bize kısa süreliğine nefes aldıracaktır. İyi niyetlerimizi, dualarımızı evrene salmak için de uygun saatler.. Tersliklere, bir yudumcuk kalıcı dönüşüm iksiri katmak adına, Boğa'ya uygun pratik çözümler bulabiliriz.

Türkiye'm'de, sabah saatlerinde oldukça ağır ve sert açıları olan transit Ay, geldi Güneş'imizin karşısına yerleşti. Zaten transit Satürn de o Güneş'imizin tepesinde, transit Venüs de oraya kare yapıyor. Sanki bazı meclis kararları ortalığı dellendiriyor gibi, ayrıca bu açılar para ve borsa piyasalarını da zorlayabilir ( bu etki dün de vardı ki, Dolar'ın arttığını, borsanın ve altının yerinde saydığını gördük, bkn: 1.7.2013 günlük yorumum). Meclisteki bazı görüşmeler, piyasaları etkileyebilir, sevimsiz sonuçlar doğurabilir.

Akşam nispeten daha huzurlu geçecek diye düşünüyorum, her ne kadar transit Venüs'ün, Güneş'imize karesi devam etse de, transit Ay ile Pluto'muz arasındaki açı, enerjilerin uyumlu aktığına işaret. Duygularımızda endişe var, ilerleyemediğimizi düşünüyoruz ama içimizdeki değişim arzusu bizi itekliyor ve yolumuzda bize azim veriyor. Hali hazırda devam eden Transit Uranüs'ün Pluto'muza karesini, ülkedeki değişim hareketlerini, transit Ay, bu saatlerde oldukça destekliyor.. Güneş sistemimizdeki en ağır, en güçlü gezegenler, keskin enerjileri ile bizi dürtüyor, devamm diyor...


Twitter: @Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder