7 Temmuz 2013 Pazar

7 Temmuz - 13 Temmuz Haftası ve Burçlar - Astrolozi






Koç ve Yükselen Koç:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 4. evinizde gerşekleşecek. Ev ile ilgili değişimler, tadilatlar, ebebeyn ile ilişkilerde harika gelişmeler yaşayacaksınız. Bu hafta bu konularda alacağınız kararlar tüm yılı etkileyecek. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın..




Boğa ve Yükselen Boğa:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 3.evinizde gerşekleşecek.Tatil, kardeşler, yakın akrabalar, iletişim, ulaşım ve eğitim ile ilgili harika gelişmeler yaşayacaksınız. Bu hafta bu konularda alacağınız kararlar tüm yılı etkileyecek. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın..





İkizler Ve Yükselen İkizler:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 2. evinizde gerşekleşecek. Maddi kazanımlar, kendinize verdiğiniz değer ile ilgili harika gelişmeler yaşayacaksınız. Bu hafta bu konularda alacağınız kararlar tüm yılı etkileyecek. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın..





Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 1. evinizde gerşekleşecek. Uzun zamandır çabalarınızın geri dönüşümünü alamıyorsunuz. Düşündükleriniz ve kendiniz ile ilgili harika gelişmeler yaşayacaksınız. Bu hafta bu konularda alacağınız kararlar tüm yılı etkileyecek. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın..





Aslan Ve yükselen Aslan:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 12. evinizde gerşekleşecek. Geçen hafta gibi bu haftayı da yalnız ve içe dönük geçirebilrsiniz. Sizden gizlenen bazı şeylerin önünüze çıkması ve çözülmesi olası. İç dünyanızda vereceğiniz kararlar tüm yılı etkileyecek. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın..





Başak ve Yükselen Başak:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 11. evinizde gerşekleşecek.  Sosyal çevre, eğlence, toplu aktiviteler, kollektif çalışmalar ile ilgili harika gelişmeler yaşayacaksınız. Bu hafta bu konularda alacağınız kararlar tüm yılı etkileyecek. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın..





Terazi ve Yükselen Terazi:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 10. evinizde gerşekleşecek. Kariyer, yöneticilerle ilişkiler, ebebeyn ilişkileri ile ilgili harika gelişmeler yaşayacaksınız. Bu hafta bu konularda alacağınız kararlar tüm yılı etkileyecek. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın...





Akrep ve Yükselen Akrep:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 9. evinizde gerşekleşecek. Yurtdışı ile ilgili işler, hukuk, eğitim, medya, uzak seyahatler ve inançlarınız hakkında harika gelişmeler yaşayacaksınız. Bu hafta bu konularda alacağınız kararlar tüm yılı etkileyecek. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın..






Yay ve Yükselen Yay:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 8. evinizde gerşekleşecek. Ortak gelirler, kredi, sigorta, miras ile ilgili harika gelişmeler yaşayacaksınız. Bu hafta bu konularda alacağınız kararlar tüm yılı etkileyecek. Önemli anlaşmalara imza atmayı, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın..





Oğlak ve Yükselen Oğlak:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 7. evinizde gerşekleşecek. İkili tüm ilişkilerde, ortaklıklar ve evlilik konusunda harika gelişmeler yaşayacaksınız. Bu hafta bu konularda alacağınız kararlar tüm yılı etkileyecek. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın..





Kova ve Yükselen Kova:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 6. evinizde gerşekleşecek. İş ve günlük yaşam, sağlık, yardımcılarınız ve evcil hayvanlarınız ile ilgili harika gelişmeler yaşayacaksınız. Bu hafta bu konularda alacağınız kararlar tüm yılı etkileyecek. Bazı işleri sonlandırmadan devam ettirmeye gayret edin. Önemli girişimleri, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın..





Balık ve Yükselen Balık:
Pazartesi saat 10:14'de oluşacak Yeni Ay 5. evinizde gerşekleşecek. Aşk, çocuklar, yetenekler, eğlence ile ilgili harika gelişmeler yaşayacaksınız. Aşık olabilir veya çocuk doğurmaya karar verebilirsiniz.Bu hafta bu konularda alacağınız kararlar tüm yılı etkileyecek. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 19 Temmuz sonrasına bırakın..





Twitter: @Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder