2 Temmuz 2013 Salı

3 Temmuz 2013 - Astrolozi



Tüm gün Ay, Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor, maddi konuların ve güzel olan herşeyin ön safhada olacağı, tembellik etmeyi seveceğimiz bir gün. Neyse ki Venüs ile Satürn arasındaki sert açı etkisini kaybediyor yavaş yavaş. Büyük T-kare ise hala çalışır durumda, hala değişim ve dönüşüm için harekete zorluyor, isteyene tatlı tatlı, bazısına ise döve döve; ya olacak ya olacak, kaçış yok.. haydi artık diyor. Sabah erken saatlerde Ay ve Güney Ay Düğümü kavuşumu var, bu bizi maddi değerler ile ilgili kaygı, endişe duygularına düşürebilir, eski kaygılar yine önümüze geliyor. Bir tarafta Mars ve Kara Ay kavuşumu; sezgiler mi bana öğretilenler mi, bilinç mi, diye ikilem yaratıyor..

Akşama doğru oluşacak Ay ile Merkür arasındaki olumlu görünüm, duyguların düşüncelerin rahatlıkla ifadeye dökülebileceği saatler, duygusal güven ihtiyacının tatmini mümkün. 18:50'de boşluğa girecek Ay, Boğa'da olacağından, akşam tembellik ederek geçirmekte fayda var, yeni girişimler için uygun saatler değil..

Ülkemize baktığımızda, transit Güneş'in, artık Pluto'muza iyice yaklaştığını görüyoruz ki, bu Pluto'muzun zaten sevimsiz açılar var. Yepyeni bir doğum için, ölmek, dibe vurmak gerekir ki, böylece her sonun arkasından gelen yni başlangıçlara kanat açabilelim. İşte aktivasyon günleri bugünler, düğmeye basma enerjileri harekete geçiyor. Derinden değişim süreci filmi vizyonda. Öğleye doğru transit Ay, Venüs'ümüze karşıt olacak, bu bazı maddi konulardaki dengenin zorlanacağı saatler, bu açının yine spekülatif piyasaları etkileyeceğini düşünüyorum..

Öğlen transit Venüs'ün, Mars'ımıza olumlu bir açı yapması, işlerin daha uyumlu yürüyeceğine işaret ediyor. Akşam üzeri ise transit Ay, Neptün'ümüze bir kare yapacak, bu biraz kafa karıştıracak gibi, sanat, komşular, ulaşım konularında bazı üzücü olaylara neden olabilir, Duygusal olarak hoş hissetmediğimiz saatler.. Akşam transit Mars ise, Jüpiter'imize stresli bir gülücük atıyor, bu endişelerin artmasına, devam mı, tamam mı ikilemlerine neden oluyor. üzeri kapalı bazı konuların da ortaya çıkabileceğine işaret edebilir bu açı..

Maalesef huzur ve güveni sağlamak, bazı şeyleri dönüştürmek, sağlam kararlılık ve mücadele gerektirir. Geleceğe ümitle bakabilmek, yerimizde oturarak gerçekleştirebileceğimiz bir olay değil. Tabii ki bazen heves kırılabilir, engeller veya yaptıklarımızın sonucunu hemen görememek bizi endişeye sürükleyebilir, ama içimizdeki güce inanmak ve bunun gerçekten aşılması gereken bir sınav olduğunu bilmek bizde gerekli idrakın oluşmasını sağlayacaktır. Bir gelecek yaratmak hiç de kolay bir eylem değil.. Ümitlerimizin hiç durulmaması dileği ile.. yeni bir güne merhaba..



Twitter: @Astrolozi






2 yorum:

  1. Bir türlü ulaşamadım mail adresinize. Sabah sabah dalginligim üstümde. Uzun zamandir takipteyim sizi, en enerjimi kaybettigim anlarda blog yaziniz cikiyor karsima, bi yerden vurup kendime getiriyor beni, yuzumu gulduruyor!

    YanıtlaSil
  2. yukarıda sağ köşede, iletişim biligileri vardı.. zzbutik@superonline.com.. haydi ulaşın bana..

    YanıtlaSil