6 Temmuz 2013 Cumartesi

6 Temmuz 2013 - Astrolozi






Ay, güne İkizler burcunda ilerleyerek giriyor. Yaz aylarında, Ay'ın İkizler'deki konumu, haftasonlarına çok yakışıyor, bol iletişim, bol hareket, ufak seyahatler, okuma.. harika.. bol aktivite.. Hele ki öğle saatleri Mars ile kavuşacak bu Ay, ne olacak dersiniz?? İçimiz içimize sığmayacak, cesaret, ataklık, hız, bol enerji, sormayın gitsin. Bu kavuşum hem de Al Hecka durağına çok yakın. Bu, zihinsel hareketlerde artış yani fazla düşünme ve sinirli yapıya zemin hazırlayabilir. Zehir gibiyken bir de deli fişek gibi olacağız. Tempomuzun bu kadar artması, dikkatsiz hareketlere yol açabilir.... Cümlenin gerisini anladık herhalde, hele bir de hala Güneş ve Uranüs arasındaki sert konumun etkisi devam ediyorsa. Sözlerimize, söylediklerimize, ifadelerimize de, acelecilik etki yapar, söylemek istemediğimiz şeyler çıkabilir ağzımızdan.. Laflar çoğalınca, cümlenin sonu dedikoduya, tartışmalara varabilir tabii ki, aman herşey ayarında olsun..

Güneş bugün müthiş bir duraktan geçiyor.. Sirius.. Bugün doğacak çocuklar çok şanslı, büyük başarılara işaret bir konum. Bizim de Uranüs'ün etkisiyle girişeceğimiz işlerde, ufak hamlelerimizin önemli sonuçlar getirebileceğini gösteriyor. Alışılmadık ataklar, sıradışı aktiviteler, bize büyük yararlar sağlayabilir. 15:30 itibarı ile boşluğa girecek olan Ay, günün kalan bölümünde bu şekilde ilerleyecek. Haftasonu olduğu için etkisini pek hissetmeyeceğiz diye düşünüyorum, yeni girişimler yerine eskileri halletmeye bakalım.. Zaten Merkür de geri harekette, bol bol eski konular önümüze geliyor tekrar..

Türkiye'm'de ise bugün herşey yolunda görünüyor, enerji akışları gayet uyumlu, bol bol mavi üçgen açılarımız var transit haritamızda.. Transit Güneş ile Uranüs arasında, transit Mars ile Merkür ve Satürn arasında, öğlen transit Ay ile Merkür ve Satürn arasında... Gece 22:30 gibi transit Ay, Ay'ımız ile kavuşacak, Betelguese durağında, transit Chiron, Uranüs'ümüzn tepesinde..

Vallahi ne diyeyim, 31 Mayıs'tan beri, en uyumlu Cumartesi'lerden biri. Taraflar sanki hatalarının farkında, sorunun nerede olduğunu anlamışlar gibi. Zaaflar, problemler nedir, artık daha net sanki.. Israr edilenler yerine bugün uzlaşmalar biraz daha önde görünüyor..Bugün taraflar birbirine saygılı, bakalım ne kadar sürecek?? Artık geçmişi değil, geleceği yoğurabileceğimizi farkediyoruz. Kibirin, şımarıklığın, ısrarcılığın, geçmişe tutunup kalmanın, hep bana hep bana mentalitelerinin artık yavaş yavaş devri kapanıyor.. Herkese harika, sağlıklı ve huzurlu, mutlu bir haftasonu diliyorumm..


Twitter: @Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder