15 Temmuz 2013 Pazartesi

15 Temmuz 2013 - Astrolozi




Ay, tüm gün Terazi burcundaki seyrine devam ediyor. Kendinizden çok başkaları için bir şey yapmaktan ve cümlelere "Ben" yerine "Sen" ile başlamaktan, diplomatik davranmaktan ve devamlı takdir beklemekten duygusal tatmin duyuyoruz bugün. İçinde bulunduğumuz her ortamdan etkilenebiliriz. Devamlı birilerini mutlu etme isteği bizi yorabilir. En büyük problemimiz ise bugün, kararsızlık.. Etrafımızda hep estetik, güzellik ve temizlik görmek isteyeceğiz. Huzursuz ortamlar bizi gerebilir, problematik herşeyden uzaklaşmak isteyebiliriz, amaaaa....

Sabah erken saatlerde oluşacak ay ve Pluto karesi ve Ay ve Uranüs karşıtlığı, yani ufaktan hızlı bir T-kare oluşturacak. Bu bizim takdir ve onay bekleyen yanımız, devamlı başkalarını düşünmekten, kendimize acıma hissi, üzerini kapattığımız, hep ertelediğimiz isteklerimiz, işte o.... bir anda patlayıp, Savaşçı Ruh haline gelebilir; hem de Uranüs'ün etkisiyle, anında görüntü.. bir anda.. Kendimizi yitirmekle sonuçlanacak derecede, diğer insanlara olan bağımlılıklarımız, bugün sorun yaratabilir, hele ki öğlene doğru oluşacak Ay - Merkür sert açısı ile tam evlere şenlik bir durum oluşabilir ve geri hareketin de etkisi ile eski konular da gündeme gelebilir. Zaten bu birikmişliktir, bugünkü gerilimin kaynağı... Akaşama doğru açılar gevşeyeceğinden ortam biraz sakinleyecektir, zira gece yarısına doğru güzel bir de Ay - Venüs açısı var, ilişkiler açısından daha uyumlu ve ılımlı bir akşama işaret..

Büyük Su üçgenimiz bugün iyice netleşiyor; Artık herkesten daha fazla işitir haldeyiz.. "olaylara bakışım değişti / ruhsal olarak daha kuvvetliyim / hayırlısı ne ise o olsun / ben olacak olana razıyım". İşte İlahi Ol'an'a güven, farkındalığın ve idrakin artışını anlatmaya daha fazla gerek yok. Sistem tıkır tıkır işliyor ve insanlar bunu derinden hissediyor. İnançlarımızda (Jüpiter) İlahi Ol'an'a bağımıza (Neptün) daha fazla güveniyoruz. Bunları öğrenmek (Satürn) belki zaman aldı, ama herkes ödevlerini doğru yaptı. Dışarıda olup bitenden daha çok artık manevi dünyamız bizim için daha önemli; herkes kendini, iç sesini, sezgilerini daha fazla dinliyor. Bu manevi ve ruhsal alanlarda olabilecek en büyük gelişmedir. Her geçen gün daha fazla insan içe dönme , yaşadıklarını içselleştirip daha çabuk teslim olma, akışa bırakma ve bu sayede şifalanma, yaralarını sarma ve iyileşme sürecine giriyor. Özel bir haftada olduğumuza inanıyorum. Enerjiler biraz daha kuvvetli, destekli akıyor. Sanki birileri bize yardım ediyormuş gibi.. Uzun zamandır bunaldık, gelin bu manevi huzurun tadını çıkaralım ve gerçek mutluluğun, sadece içimizde gizli olduğunun farkına varalım.

Ülkemizde ise sabah saatleri, transit Ay ve Pluto'muzla olan sert bir açıdan dolayı gergin, ancak daha sonra oluşacak transit Güneş ve Jüpiter'imiz  arasındaki görünüm ile daha olumlu olarak ilerliyor. Bu piyasalara da olumlu yansıyacaktır. Yeni hafta hepimize huzur ve barış getirsin..


Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder