31 Temmuz 2013 Çarşamba

31 Temmuz 2013 - Astrolozi






Dün akşam 18:57'de boşluğa giren Ay; bugün 18:41'e kadar boşlukta kalacak. Ay boşlukta ilerlerken, kayda değer bir açı yapmadığı için yeni başlanan işlerde de belirsizlik, sonuçsuzluk, kararsızlık öne çıkabilir. Tavsiyem yeni girişimlere değil, elde süre giden işlere eğilmeniz. 18:41'de Ay, boşluktan çıkarak, İkizler burcuna geçecek. İletişim, bilgi, merak, hızlı düşünce oldukça öne çıkacak. Neşe ve muhabbet bizi kolayca etkileyebilir bu akşam. Fakat bazen şeytana uyup dedikodu yapabileceğimiz, ya da alaycı bir tutum takınabileceğimiz ve olduğumuz yerden çok çabuk sıkılabileceğimiz saatler yaşayabiliriz.

Dün oldukça etkili olan, Venüs ve Pluto üçgen açısı, bugün de etkisini sürdürüyor; özel ve sosyal ilişkilerde bağlar kuvvetleniyor, yeniden yapılanıyor, hatta, bazı haritalarda maddi gelir ile ilgili güzel değişimler oluşmakta. Aşkta yoğunluk, tutkular oldukça güçleniyor.

Gece çok geç saatlerde Ay, geri giden Neptün'e bir kare yapacak, neyse ki oldukça geç saatlerde. Hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön  plana çıkaran bir görünüm, bazı eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar, gerçeklerden daha önemli bir duruma gelip, kafa karıştırıcı, huzur kaçırıcı olabilir. Alkol için pek uygun saatler değil, ters etki yaratabilir. Basit şeyleri bile problem etmeye meyilli bir ruh halinde olacağımızdan, sizler lütfen en iyisi erkenden yatıp uyuyun..


Twitter: @Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder