7 Temmuz 2013 Pazar

7 Temmuz 2013 - Astrolozi






Ay, güne başlar başlamaz 01:13'te Yengeç burcuna geçiyor. Ailevi ve milli değerler oldukça öne çıkıyor. Duygusal güven ihtiyacı hissediyoruz, ço duygusal ve çekingeniz, her ortamdan ve başkalarının ruh hallerinden etkilenebiliriz. Oldukça nazik, duyarlı ve seveceniz ama bize meydan okunmaya kalkışılırsa, anında huysuzlaşabiliriz, hep onaylanmak, sevilmek isteriz aksi halde içimize çekilir ve üzülürüz..

Sabah çok erken saatlerde, bir de Jüpiter ve Ay kavuşunca, bu hisler duble olacak, ayy sarım sarım harika bir enerji yumağı. İkisi de o kadar rahatlar ki Yengeç burcunda.. Tertemiz hislerle dolu olacağımız için tüm iyi niyetler ve dualar için uygun saatler, tam da sabah namaz saatleri.. Hele ki Jüpiter ile Satürn arasında çok güzel bir açı varken. Satürn geri hareketi durdu, ileri harekete geçebilmesi için hazırlanıyor. 18 Şubat'tan beri hatalarımızı, yanlışlarımızı ve kırgınlıklarımızı taaa derinlerde içimizde hissettik, umarım bunları çözmek için düzeltmek için gerekli girişimleri yapmışızdır bu zaman sürecinde. Beceremediysek 8 Temmuz'dan sonra vay halimize. İşte bu sabah bu yanlışlar için son kez tövbe etme, af dileme, farkına varma anları.. Büyük Su üçgeninin tüm olumlu enerjilerini kullanmak mümkün.

Bu güzel saatleri iyi kullanıp enerji depolayalım, çünkü akşama ihtiyacımız olacak. Sabah ki olumlu açıların yerinde yeller esebilir. Ay Uranüs'e kare, Pluto'ya ise karşıtlık yapacak, daha ötesi yok kısacası. Amanın ani çıkabilecek sevimsiz, gergin olaylara gebe bir akşam. Otorite figürlerine karşı ailevi ve milli duygular başkaldırılabilir. Duygular dengesiz bir biçimde derinleşebilir, düşünceli ve bilinçli davranmak oldukça zor olacaktır. İstemeseniz bile, öyle bir ters durum çıkabilir ki, aniden, bütün kontrolümüzü kaybedebiliriz. Bu çekişmeyi içimizde de yaşayabiliriz. Kıskançlık, suçluluk, aşırı sahiplenme, diğer yandan bunların hepsinden kurtulma isteği; güçlü gerginlikler yaşatabilir.

Ülkemizde ise yaşanan dün geceki gerginlikten sonra transit Ay, Yükselen'imizle kavuşuyor, kimliğimiz tüm özelliklerimiz daha bir öne çıkıyor, halk sahnede.. Öğle saatlerinde Mars'ımızla kare yapacak transit Ay, gerginlik yaratacaktır, yine adalet duygularımıza çelme takacaktır, tabii ki endişe duyguları da yükselecektir. Gün boyunca transit Merkür'ün Venüs'ümüze güzel bir üçgeni var, ne kadar retro da olsa birlik ve kardeşlik adına güzel etkilere sahip.  Genelde kötü açılara sahip olan transit Ay, ülkedeki bazı olayları akşam saatlerinde tetikleyebilir. Bu etki rakip tarafların karşı karşıya gelmesine neden olacak, sağduyu ve sakin kalmakta fayda var.

Yarın yeni bir hafta başlıyor, hele ki yeni ay da haftanın ilk günü.. Herkese uğurlu gelmesi dileği ile..



Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder