27 Temmuz 2013 Cumartesi

27 Temmuz 2013 - Astrolozi







Ay bugün 00:28'te Koç burcuna geçiyor. Enerjimiz ve irademiz kuvvetli, inatçı, liderliğe ve yeniliğe düşkün olduğumuz yepyeni bir gün. Oldukça cesur ve özgüvenimiz yüksek olduğundan, hızlı ve acele ile harekete geçeriz. Denenebilecek herşeye ilgi duyabiliriz.. Keşfedilmemiş herşey bizi kendine çeker, yeni tecrübeler, maceralar bizi coşturur. Oldukça rekabetçi olduğumuzdan zorluklarla mücadele edebiliriz. Ancak çok çabuk sıkılabilir, acelecilikten hatalar yapabiliriz. Hep birinci olmaya çalışmak bazı detayları atlamamıza neden olacaktır. Çabuk sinirlenebiliriz bazen kontrol altına alınmamız gerektiği savunulabilir.. Sabah saatlerinde Ay ve Güneş arasında harika bir uyumlu açı var, bu otorite figürleri, kadın erkek ilişkileri açısından oldukça olumlu. Bazı girişimler yapmanız gerekiyorsa lütfen sabah saatlerinde bu açıyı değerlendirin. Aksi hakde, günün geri kalan bölümünde enerjiler oldukça sert ve yoğun.

Ay ilk önce Jüpiter'e vesonra Mars'a bir kare yapacak. Bu oldukça agresyona müsait bir görünüm, ani çıkabilecek tartışmalara, gerginliklere, alınganlıklara neden olabilir ayrıca ufak kazalara da dikkat, oldukça kazalara açığız, bu saatlerde. Ayrıca fazla iyi niyet bazı görmemiz gerekenleri görmemizi engellleyebilir, kibir ve kendimizi beğenmişlik görülebilir.. Ayrıca fazla harcamalara da dikkat etmekte fayda var.. Öğle saatlerinde kısa süreliğinie Ay ve Pluto arasındaki karenin de hareketlenmesiyle, sert bir T - karemiz olacak, Jüpiter, Pluto ve Ay arasında. Biraz patlamaya hazır, başına buyruk, bencil ve kabalığın öne çıkabileceği, birşeyleri çabuk başarmaya yönelik acelecilik ve dikkatsizlik, dolayısı ile hayal kırıklığı, kadınlarla ilişkilerimize dikkat etmemiz gereken bir kaç saat geçirebiliriz. Ama lütfen sevinmekte acele etmeyin, tam bundan kurtulduk derken, akşam geç saatlerde, Ay ile Uranüs kavuşacak. Hislerde başkaldırı, özgürlük isteği, farklı düşünce tarzı ile bu görünüm de agresyon yaratabilir, hele ki Uranüs geri harekette, yani daha içten içe çalışacak, Mars Ve Pluton karşıtlığı bir kaç gün etkili ve bugünkü açılar bu karşıtlığa epey çomak sokuyorlar.. Tavsiyem, lütfen ani gelişebilecek olaylara çok dikkat edin, iyice enine boyuna düşünmeden detayları gözardı etmeyin. Sonuçlar ve bu süreç asabiyet sınırlarınızı fazlaca zorlayacaktır, sağduyulu ve serinkanlı olmak epey prim kazandırır.. Faydaları; cesaret, değişim arzusu, girişimcilik ve harekete geçme isteğidir, eğer ki bu yönde desteğini almaya çalışırsak, oldukça karlı çıkabiliriz..

Mars ve Pluton karşıtlığı şiddete, zorbalığa, kaba kuvvete iten eyleme geçirtici ve fiziki atılım yaptırabilecek, kıvılcımlar çıkartabilecek bir güçtür. Bu günlerde ayartan ya da ayartılan kişi olabilirsiniz. Sert tavırlarınız, başkalarının size karşı sert tavır takınmasına yol açabilir, ya da bunun aksine hak etmediğiniz bir davranışa da hedef olabilirsiniz. Yapılacak en iyi şey, ayağımızı yere sağlam basmak ve enerjimizi zor ve fizik gücü isteyen işlerde ve başkalarına yardım şeklinde değerlendirmektir. Ancak bunu yaparken de lütfen, tekrar söylüyorum, kazalara karşı çok dikkatli olmalıyız.

Ülkemizde ise oldukça yoğun ve ağır gezegenlerin birbirleriyle sert açıları var. Uranüs, Pluto, Satürn, Jüpiter, Mars ve Güneş oldukça aktif ve hepsinin birbirlerine gönderdikleri açılar sert. Gökyüzündeki görünüm de zaten yukarıda bahsettiğim gibi oldukça keyifsiz. En önemlisi bu sert görünümler hepsi bir şekile Yükselen'imiz üzerinden çalışıyor. Zor bir zaman aralığı, hafta sonu hava oldukça gergin olacak diye düşünüyorum, yangınlar, patlamalar, kazalar olabilir. Mümkün olduğunca sakin ve bu tarz yerlerden uzak durmakta fayda var..


Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder