14 Temmuz 2013 Pazar

14 Temmuz - 20 Temmuz Haftası ve Burçlar - Astrolozi







Koç ve Yükselen Koç:
Bu hafta kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz. Bazı yenilenme veya arızalar nedeniyle ev ile ilgili harcamalar artsa da, ebebeyn ilişkileri, gayrimenkul alım/satımı ve ortak gelirler, sigorta, kredi, burs gibi konularda gelişmeler olacak. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 22Temmuz sonrasına bırakın..





Boğa ve Yükselen Boğa:
Sosyal olarak oldukça olumlu bir haftaya giriyorsunuz. Tatile çıkmak, eğitim, medya, hukuk, internet, yurtdışı ilişkiler, iletişim konularında olumlu etkiler var. Ortaklık kurma, nişan/düğün, eşten destek alma, bir sözleşmeye imza atma gibi konularda gelişmeler yaşayacaksınız. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 22 Temmuz sonrasına bırakın..





İkizler Ve Yükselen İkizler:
Kariyeriniz ve çalışma hayatınızla ilgili çok olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir hafta. Hem terfi, hem gelir artışı ile ilgili dualarınız kabul olmak üzere. Sağlık ve günlük hayatınızda da güzel gelişmeler kapıda.  Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 22 Temmuz sonrasına bırakın..





Yengeç ve Yükselen Yengeç:
Aşk, seyahat, medya, hukuk, eğitim, yurt dışı ilişkiler medya, internet konularında harika gelişmeler kapıda. Bazı çiftlere bebek müjdesi  olabilir. Şansın sizinle olacağı bir hafta. Yaratıcılığınız oldukça yüksek. Bazılarınıza akademik başarı gelebilir. İnançlarınızın ve ruhani konulara bakış açınızın  sağlamlaştığı bir dönem. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 22 Temmuz sonrasına bırakın..





Aslan Ve yükselen Aslan:
Ev ve aile problemleri ile ilgili sonbahardan beri zorlanan Aslan'lar, bu hafta biraz nefes alıyorlar. Ev ile ilgili yenilikler, revizyonlar, ortak gelir konularında artış, sigorta, kredi, miras, burs konularında gelişmeler size çok iyi gelecek, hatta bazı kırgılıkların düzelmesi ve psikoljik olarak kendinizi rahat hissetmeniz olası, yalnız dedikoduya dikkat. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 22 Temmuz sonrasına bırakın..





Başak ve Yükselen Başak:
Sosyal olarak aktif olacağınız bir hafta, yakın akrabalar ile ilgili problemlerin çözüldüğü, ortak işlere girebileceğiniz bir hafta. Sosyal çevreniz oldukça size destek, umutlarınızın gerçek olabileceği sinyalleri var. İmza  atmanız gerekiyorsa, mümkünse 22 Temmuz sonrasını bekleyin. Yazılı ve sözlü yapacağınız her girişim, detayları atlamadığınız sürece, başarı getirecek..





Terazi ve Yükselen Terazi:
Sonbahardan beri maddi konularda sıkıntı çeken Terazi'ler, şimdi atılım zamanı. Kariyer ve maddi gelir konularında harika gelişmeler var. Terfi ya da gelir artışı kapıda. Yeni proje başlangıçlarını 22 Temmuz sonrasına bırakın. Bu hafta, ayrıca ayaklarınıza, böbreklerinize ve içtiklerinize ayrı bir önem gösterin..





Akrep ve Yükselen Akrep:
Yurtdışı, hukuk, medya, iletişim, internet, eğitim ve inançlar konusunda  oldukça olumlu bir hafta. Aşkta, romantizmin öne çıkacağı, bazı ailelerin bebek kararı vereceği, sanatsal yeteneklerimiz var ise, doruğa ulaşacağı bir dönem. Hala Satürn tarafından sınansanız da, bu aralar avucumuza cetvel vurulmayacaktır. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 22 Temmuz sonrasına bırakın..





Yay ve Yükselen Yay:
Gayrimenkul alım/satım konusunda oldukça şanslı, ortak gelirler, miras, sigorta, kredi, burs konularında harika gelişmeler olacağı bir hafta. Bazı kırgınlıkların tatlıya bağlanması olası. Proje başlangıçlarını, Merkür retro bitimine, 22 Temmuz sonrasına bırakın. Sağlık ile ilgili problem var ise güzel haberler alacaksınız, artık depresyondan çıkabilirsiniz. Bu hafta zekanız maddi konular konusunda oldukça yetenekli..





Oğlak ve Yükselen Oğlak:
İkili ilişkilerde, yeni ortaklıkların kurulabileceği, sosyal çevrenizden yardım göreceğiniz, sezgilerinizin ve iletişim yaratıcılığınızın artacağı, ruhani konularla daha çok uğraşacağınız bir hafta. Yanlış anlaşılma korkumuz olmadan, kendimizi ifade edebiliriz. Yakın çevre ile ilgili problemlerin de çözüleceği müjdesi var. Evlilik, nişan gibi güzel kutlamalar için uygun bir dönem. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 22 Temmuz sonrasına bırakın..






Kova ve Yükselen Kova:
Sonbahardan beri kariyer ve aile konularında zorlanan Kova'lar, bu hafta, günlük ve çalışma hayatlarında ekstra bir yoğunluk yaşayacaklar, bu mutlaka maddi gelire de yansıyacaktır. Sağlık ile ilgili güzel haberler var. Otorite figürleri ile aranızdaki ilişkilerde güzel gelişmeler söz konusu, bu yaratıcılığınız ve gelirinizin artmasına neden olacak. Önemli girişimleri, Merkür retro bitimine, 22 Temmuz sonrasına bırakın..





Balık ve Yükselen Balık:
Sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın doruğunda olacağınız bir hafta. Bir süredir, eğitim, inançlar, yurtdışı ilişkiler, hukuk, medya, internet gibi konularda problemler yaşasanız da, artık herşey yoluna giriyor. Bu konularda yeni gelişmeler var, aşk da kapıda, hatta bazı ailelere bebek müjdesi gelebilir.Akademik kariyer yapmak için de oldukça uygun bir dönem. Önemli başlangıçları, Merkür retro bitimine, 22 Temmuz sonrasına bırakın..





Twitter: @Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder