9 Temmuz 2013 Salı

9 Temmuz 2013 - Astrolozi







Ay Yengeç burcunda ilerliyor, ancak boşlukta. Saat 13:48'de Aslan burcuna geçişiyle bu hareketi bitecek, tavsiyem, bu saate kadar netlik istediğiniz girişimlerde bulunmamanız. Ay maalesef burada pek rahat değil, kendini evinde hissetmiyor, duygular biraz geri planda.. Liderlik özellikleri, kişiliğimiz öne çıkıyor. Hep sevilmek ve onaylanmak istiyoruz, Güneş gibi parlamak, dikkat çekmek.. Aldığımız iltifatlar, övgüler, en iyi taraflarımızı sahneye çıkarabilmek için gereken özgüveni veriyor. Ancak bu özelliklerimiz bazen bir zaafa dönüşerek samimiyetsiz insanların tuzağına düşmemize de yol açabilir. Eleştirilmek mi.... sakınnn... hiç sevmeyiz bugün.. Olumsuz eleştiri ya da istemediğimiz davranışlar karşısında kendimizi geri çekiveririz. Yaratıcılığımız, rol yapma kabiliyetimiz oldukça yüksek, alkış aldıkça coşuyoruz. Hele ki, gurur.. aman yarabbi.. Sıkıcı detaylardan da, ayrıca bugün nefret ediyoruz. Hele ki, Ay'ın taptaze hilal olduğunu da düşünürsek, sabırsızlık, acelecilik  oldukça fazla. Ama Ay'ın ışığı o kadar az ki, hata yapmak, yolumuzu şaşırmak oldukça mümkün.

Akşama doğru, buz gibi bir Satürn karesi var, yani bizim Aslan pek kükreme fırsatı bulamayacak gibi görünüyor. Bu, karamsarlık, işlerde gecikmeler ve iç sıkıcı durumlara neden olabilir, yani engellerle karşılaşabiliriz. Fazla gurur, kıskançlık, inatçılık nedeniyle, acı, sert ve intikam dolu sözler ağzımızdan kaçabilir. Bir de Güneş ve geri giden Merkür'ün kavuşumu da düşünürsek ki, bugün oldukça etkili.. Önemli görüşmeler, konuşmalar bugün öne çıkacaktır; kelimelerimize daha bir özen göstermekte fayda var. İyi düşünülmesi, egonın biraz arka plana atılması ve ani hareketlerden uzak durulması gereken bir gün yaşayacağız.

Satürn - Jüpiter - Neptün arasındaki Büyük Su Üçgeni ise pırıl pırıl gökyüzünde, inançların, duyguların tüm olumlu enerjilerini üzerimize bırakıyor. Sanki, şartlar ne kadar zorlu olursa olsun, sevginin, İlahi olana duyulan inancın, her zorluğun üzerinden gelebileceğinin ispatı, hem de mübarek Ramazan Ayı'nın başalngıcında oldukça manidar..

Venüs, bugün Düğümlere sert bir kare açı yapıyor; daha önce yaşadığımız kırgınlıklar, yaptığımız gurur ve inatçılıklar, bazı ilişkilerimize zarar vermiş olabilir. Bunlar hala kafamıı yoruyor, sanki önümüzü tıkıyor. Gururu ve inatçılığı bir kenara bırakıp, olaylara objektif bakmak bu tıkanıklıkları çözebilme adına daha faydalı olacaktır.

Ülkemizde ise transit Güneş ve Merkür kavuşumunun Venüs'ümüze uyumlu, akşam saatlerinde ise transit Ay'ın Güneş'imize sert bir açısı var. Ortam görüşmelere, uzlaşmaya oldukça uygun gibi görünse de, Merkür'ün geri harekette olması, her şeyin toz pembe olmadığına işaret, uzlaşma pek mümkün görünmüyor. Akşam ise otorite figürleri ile aramızda sert rüzgarlar esecektir, bazı restleşmeler, inatlaşmalar olası. Sağduyulu ve düşünerek hareket etmemiz ve provakasyonlara gelmememiz gerekiyor, tarafların, illa benim dediğim olacak ısrarları devam ediyor, ama unutayalım, İlahi sevginin temsilcisi transit Neptün'ün desteği arkamızda ve koruyucu eli üzerimizde, herşey İlahi bir plan dahilinde ilerlemeye devam ediyor..

Dostlukların sevgi ile beslendiği bu mübarek Ramazan Ayı'nda, gönüllerinizin sevgi ile dolup taşmasını diliyorum, Hayırlı Ol'sunn..




Twitter: @Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder