11 Temmuz 2013 Perşembe

11 Temmuz 2013 - Astrolozi



Ay Aslan burcunda ilerleyerek güne başlıyor. Samimi, hareketli, düzenli, cesaretli ve dayanıklıyız bugün, biraz fazla güç ve kumanda etme düşkünlüğünden, gereksiz durumları kontrol altına almaya çalışabiliriz, vazife üstlenmeye meraklıyız. Kendimize güvenimiz tam, olayları hafife almayı ve politik yaklaşımları da pek seviyoruz.

Akşama doğru Ay, Mars'a gayet hoş bir açı yapacak. Girişimci enerjimiz coşabilir, Asla yürekli kesilebiliriz hepimiz. Efor ve gayret isteyen işler için oldukça olumlu zamanlar. Cesaret gerektiren her türlü aktiviteyi deneyebiliriz. Aslan'ın içinde bir çocuk gizlidir, işte o çocuk oyun oynamak istiyor, ancak gereksiz yere Aslan'ın gölge yanları olan kibir, gurur, şıımarıklık yapana da fütursuzca davranma gazı verebilir. Lütfen içimizdeki teraziye başvurmadan, bu tuzaklara düşmeyelim, ne de olsa Büyük Su üçgeni gökyüzünde görevde yani İlahi Adalet'in çanları çalıyor.. Doğru yolda olan için, pratiklik, zeka, hız, herşey bir arada..

Geri giden Merkür ile Kara Ay kavuşum halinde. Duygularımızın karanlık yönlerini ifade eden Kara Ay, geri giden Merkür ilişkisi, korkularımızı, endişelerimizi, tüm bizde kayıtlı eski hoşlanmadığımız kuşkularımızı, duygu kayıtlarımızı ortaya çıkartabilir. Zaten Yengeç yeterince endişe doludur, dolayısı ile bu durumları daha bir derinden hissetmek maalesef bu aralar mümkün. Haa, bir de saat 15.00 - 16:00 gibi ufak kazalara dikkat, Ay, Uranüs ile 135 derecelik bir açı yapacak, genelde kazalara neden olabilecek bir açı kalıbı.

22:54'te Ay boşluğa gireceğinden biraz daha sakin ve sadece devam eden işlere yönelik çalışmaları sürdürmekte yarar var. Bu saate kadar yeterince atılım ve girişim yaptıysanız, şimdi dinlenme zamanı..

Ülkemizde, öğle saatlerinde transit Ay, Jüpiter'imize sert bir kare yapacak. Bu dünden başlayan, banka hesap inceleme kararlarını ve piyasalardaki sert hareketleri gayet güzel açıklıyor ve anlaşılıyor ki, bu konu bugün de devam ediyor..Ayrıca, bazı eğitim, kültür, bilim ya da komşularımızla ilgili haberlerin ters durumlar yaratabileceğinin de habercisi.. Transit Neptün bizi korumaya devam ediyor, Büyük Su üçgeninin, diğer ucu transit Jüpiter, Yükselenimiz'in üzerinde, diğer bir ucu olan transit Satürn ise Güneş'imizin üzerinde. Nadir oluşan bu gökyüzü şekli, haritamızın en önemli noktalarına değiyor. İyi niyet, sevgi, merhamet, yardımlaşma, kollektif bilincin gelişmesi gibi etkilerle iyilieştirici, şifacı dokunuşu bizimle, sanki ülkemizin haritasını sarıp sarmalamış.. Dualarımıza çok dikkat edelim, her an gerçekleşebilirler..



Twitter: @Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder